Sandflo Forma AB har som många andra företag upplevt två år av viss stagnation och inte minst för den utvecklingsplan som var beslutad. Nya året har däremot rivstartat med god beläggning månad för månad där befintliga kunder är tillbaka med volymer som vi känner igen. Samtidigt har nya kunder som vi bearbetat en tid kommit in och som nu hög grad bidrar till att vi är tillbaka i den beslutade utvecklingsplanen.

Framtidstron har vi aldrig släppt men vilande planer under pandemin är nu i hög grad aktuella. Vi kommer närmaste tiden att bereda investering i ytterligare svarvkapacitet för att säkerställa växande volym och bibehålla vår kända och höga leveranssäkerhet.

×

Välkommen att kontakta oss

Har du frågor eller önskar att bli kontaktad. Fyll i formuläret så återkommer vi till dig.

3 + 12 =

Har du frågor?