Affärsverksamhet i tre segment

Sandflo Forma har sin primära verksamhet inom tre segment: Produktutveckling/prototyptillverkning, nollserier och serietillverkning. Oavsett segment är vår ambition att skapa kundnytta för långsiktiga samarbeten, det gör vi genom att se och arbeta för helhet i varje del.

 

Produktutveckling/Prototyptillverkning

Vi har mångårig erfarenhet av att bistå våra kunder i deras utveckling av såväl nya produkter som modifiering av befintliga produkter. Vår kompetens kommer till nytta vid val av produktionsmetod och förslag på materialbesparing.

Tillverkning av nollserier/lågvolyms produkter

Vårt engagemang i kundens produktutveckling och prototyptillverkning skapar oftast goda referenser till fortsatta affärer som tillverkning av nollserier eller löpande tillverkning av lågvolyms produkter. Vårt arbete med små serier i kombination med ständiga förbättringar skapar kundnytta och kostnadseffektivitet.

Serietillverkning

Med företagets vision om tillväxt och uppstartat investeringsprogram följer behov av att en större del i expansionen omfattar tillverkning i serier om ett hundratal upp till ett par tusen enheter per år. Med genomförd investering i såväl teknik som administrativa system och personal står vi väl rustade.

×

Välkommen att kontakta oss

Har du frågor eller önskar att bli kontaktad. Fyll i formuläret så återkommer vi till dig.

7 + 11 =

Har du frågor?