CAD/CAM

Sandflo Forma är primärt verksamma inom tre segment; tillverkning av prototyper och fixturer, nollserier och stycketillverkning samt serier om upp till 10 000 enheter per år. Med erfarenhet, modern programvara och produktionen samlad under samma tak tillgodoser vi kundernas behov av konstruktion och avancerad programmering.

Kapacitet

Modeller: 2D, 3D

Se fullständig maskinlista

 

Modern mjukvara och erfarna konstruktörer

Av anledningar så som kompetensbrist eller tid är det inte alltid resurser inom avancerad konstruktion eller programmering finns internt. Det är inte heller alltid den senaste mjukvaran känns som en investering värd att göra. Uppdaterade med den senaste tekniken både gällande hårdvara och mjukvara samt erfarenhet från två generationer hjälper Sandflo Forma dig att göra verklighet av dina idéer. Våra konstruktörer tar fram ritningsunderlag som sedan går vidare till produktionen. Vi kan både tillverka prototyper och serier, i lågvolym eller i upp till 10 000 enheter per år.

Förutom ett modernt CAD/CAM-verktyg till våra maskiner för ritningar i 2- och 3D-modeller har vi kompetens inom skärande bearbetning, svetsning och montering samt ett nätverk för underleverantörer som hanterar det vi inte gör hos oss.   

Detta kan Sandflo Forma hjälpa dig med inom CAD/CAM

u

Ni har ingen egen kompetens inom konstruktion

Med den senaste programvaran och kompetens kan Sandflo Forma tillgodose behov av avancerade konstruktioner. I ett nästa steg kan vi även bearbeta detaljen.

u

Resurserna för framtagning av ritningar finns inte internt

På grund av personalbrist eller tidsbrist har ni svårt att ta fram ritningsunderlag internt. Då kan vi hjälpa till.

u

Ni är i behov av resurser och kompetens inom avancerad programmering

På mindre företag kan det vara svårt att hålla såväl teknik som kompetens ständigt uppdaterad. Sandflo Forma har både erfarenheten och programvaran att bistå er inom avancerad programmering.

Långsiktiga samarbeten

Sandflo Forma är en idealisk partner för företag med löpande produktutveckling och vi har som mål att bygga långsiktiga samarbeten med etablerade techföretag i regionen. Vi är redan idag löpande leverantör till en rad kända konsultföretag inom teknisk konstruktion och produktutveckling där vi också kan bidra med vår kompetens inom produktionsprocessen och materialvalet.

×

Välkommen att kontakta oss

Har du frågor eller önskar att bli kontaktad. Fyll i formuläret så återkommer vi till dig.

3 + 14 =

Har du frågor?