Svetsning

Sandflo Forma är primärt verksamma inom tre segment; tillverkning av prototyper och fixturer, nollserier och stycketillverkning samt serier om upp till 10 000 enheter per år. Svetsning och plåtbearbetning kombineras i regel med uppdrag inom skärande bearbetning men vi kan även tillverka och svetsa utifrån andra behov och önskemål.

Kapacitet

Metoder: TIG, MIG
Material: Alla vanligt förekommande material

Se fullständig maskinlista

Prototyper och mindre komplicerade plåtdetaljer

Vår maskinpark finns i moderna lokaler i egen fabriksanläggning. Här har vi utrustning för plåtbearbetning, vi konstruerar och tillverkar prototyper av mindre komplicerade plåtdetaljer i de vanligast förekommande materialen inom tunnplåt. Dessutom lackerar vi mindre volymer. 

Sandflo Forma utför både TIG- och MIG-svetsning i de flesta material. Svetsmaskinerna i vår maskinpark håller modern standard för bästa resultat. För mer avancerad svetsning med speciella krav och ytbehandlingar vi inte själva hanterar har vi ett väl utbrett nätverk av underleverantörer.

Helhetsuppdrag

Sandflo Forma eftersträvar helhet i varje del. Detta gör att vi gärna kombinerar både svetsning och plåtbearbetning med uppdrag inom skärande bearbetning. 

Detta kan Sandflo Forma hjälpa dig med inom svetsning och plåtbearbetning

u

Ni letar efter en partner för att svetsa enklare produkter och funktionskrav

I egen regi utför vi både TIG- och MIG-svetsning i de vanligaste förekommande materialen inom tunnplåt.

u

Ni vill tillverka en enklare prototyp

Prototyptillverkning är ett av våra affärssegment och vi har lång erfarenhet av att både utveckla nya produkter och modifiera befintliga. Erfarenheten kommer väl till pass, inte minst i valet av svetsmetod och i valet av material.

u

Ert behov kräver såväl skärande bearbetning som svetsning

Som vårt kundlöfte säger eftersträvar vi helhet i varje del. En helhetsleverans med en kontakt underlättar för dig som kund och vi tar därför gärna uppdrag där vi kan kombinera vår kompetens inom såväl skärande bearbetning som svetsning och plåtbearbetning. 

u

Era produkter kräver avancerad svetsning med speciella krav

För mer avancerade detaljer eller svetsning med speciella krav har vi ett nätverk av underleverantörer som vi arbetar nära tillsammans med och har gjort så under en lång tid.

Långsiktiga samarbeten

Sandflo Forma är en idealisk partner för företag med löpande produktutveckling och vi har som mål att bygga långsiktiga samarbeten med etablerade techföretag i regionen. Vi är redan idag löpande leverantör till en rad kända konsultföretag inom teknisk konstruktion och produktutveckling där vi också kan bidra med vår kompetens inom produktionsprocessen och materialvalet.

×

Välkommen att kontakta oss

Har du frågor eller önskar att bli kontaktad. Fyll i formuläret så återkommer vi till dig.

11 + 8 =

Har du frågor?