Karriär på Sandflo Forma

Sandflo Forma är en mekanisk verkstad i Trollhättan. Vi är specialister på avancerad skärande bearbetning av komponenter med hög komplexitet och precision. Våra kunder är legoköpande industriföretag och konsultföretag inom teknisk konstruktion och produktutveckling. Många av dem med basen i Västsverige precis som vi.

 

Vi skapar helhet i varje del och vår ambition är att varje uppdrag ska vara den bästa referensen till såväl nya affärer som långsiktiga samarbete och partnerskap. I det är medarbetarna med sin kompetens och erfarenhet är vår viktigaste resurs. Vi har en platt organisation med korta och tydliga beslutsvägar. Ambitionen är att alltid arbeta för en lärande organisation som utifrån tydliga mål och policys får arbeta självständigt med mandat att ta beslut i olika frågor.

Med branschens mått mätt är Sandflo Forma ett mindre företag med fortsatt planerad tillväxt. Hos oss är vardagen varierade och du får chansen att arbeta med ett projekt från start till färdig leverans. Det finns utrymme att växa och utvecklas i önskad riktning oavsett om du arbetar i rollen som maskinoperatör eller verkstadstekniker.

Många vägar in

I vår bransch finns det många vägar in. Genom utbildning, på tekniskt gymnasium eller högre studier. Genom arbetslivserfarenhet eller praktik. Du kommer även långt med ett stort intresse och mycket vilja, detta är ett jobb där du ständigt lär dig och utvecklas. Hos oss på Sandflo Forma finns exempel på alla vägar ovan och det ger en mix vi värderar högt.

Mer att läsa för dig som är intresserad

×

Välkommen att kontakta oss

Har du frågor eller önskar att bli kontaktad. Fyll i formuläret så återkommer vi till dig.

8 + 13 =

Har du frågor?