Serietillverkning

Sandflo Forma har sin primära verksamhet inom tre affärssegment: Produktutveckling/prototyptillverkning, tillverkning av nollserier/styckekomponenter och det växande segmentet serietillverkning. Oavsett segment är vår ambition att skapa kundnytta, se och arbeta för helhet i varje del som bästa referens för långsiktiga samarbeten.

Med den tillväxtstrategi och investeringsvolym som beslutats inom Sandflo Forma kommer vi nu successivt att växa inom segmentet serietillverkning med komponenter i serier från ett femtiotal upp till ett par tusen enheter per ordertillfälle.

Med nuvarande maskinpark och den senaste investeringen inom fräsning finns kapacitet. Vi är inte heller främmande för att ta nya investeringar om befintliga eller nya kunder visar på behov av utökat samarbete eller nya avtalskonstruktioner.

Detta kan Sandflo Forma hjälpa dig med inom Serietillverkning

u

Ni har beslutat att investera i kärnverksamheten och upphandla utvalda eller samtliga komponenter hos väl valda underleverantörer

Vi är gärna med på den resan. Vår kapacitet tillsammans med våra fastställda systemnivåer skapar bästa möjliga förutsättningar för ett långsiktigt och lyckat samarbete.

u

Ni står inför valet att investera i ny teknik eller inleda ett långsiktigt samarbete med en underleverantör

Det är en avvägning många står inför och det finns naturligtvis fördelar med båda alternativen. Att samarbeta med en underleverantör som Sandflo Forma gör att du alltid kan känna dig trygg både med en hög tekniknivå och den senaste kompetens.

u

Som företag behöver ni en komponentleverantör som tar ansvar för kompetens- och teknikutvecklingen i produktionen

Sandflo Forma kan vara den långsiktiga leverantören så att ni kan fortsätta investera i produktutveckling, montering, marknadsföring och försäljning.

u

Uppdrag inom svetsning och montering

Vi pratar ofta om vår kompetens och kapacitet inom skärande bearbetning men naturligtvis kan vi utföra kvalificerade uppdrag också inom svetsning och montering. Exempelvis:

  • Komponenter från skärande bearbetning ska svetsas samman till en större enhet.
  • Komponenter från skärande- och dels svetsad bearbetning ska monteras till en större enhet eller till en delvis färdig produkt.

Systemnivåer för affärer och kundrelationer

Tillsammans med hög tekniknivå och stor kapacitet har Sandflo Forma också fastställda systemnivåer för våra affärer och kundrelationer. Vi vet att du som kund har höga krav och genom att tydligt formulera förväntningarna åt båda håll kan vi möta dessa. Oavsett systemnivå sker all kommunikation, från förfrågan till fakturerad leverans, helt digitalt genom vårt affärssystem Monitor G5.

Avtalskund

Som avtalskund arbetar vi tillsammans på årsbasis. Strategiskt viktiga komponenter för dig kan i viss volym ligga i säkerhetslager hos oss som tillverkare.

Fastkund

Som fast kund har vi en dialog om en icke bindande affärsvolym över tolv månader.

Spotköpande kund

En spotköpande kund lämnar vid behov en förfrågan, får en offert och upphandlar vanligtvis hos den tillverkare som lämnar mest fördelaktigt pris och leveranstid.

×

Välkommen att kontakta oss

Har du frågor eller önskar att bli kontaktad. Fyll i formuläret så återkommer vi till dig.

5 + 2 =

Har du frågor?