Montering

Sandflo Forma är primärt verksamma inom tre segment; tillverkning av prototyper och fixturer, nollserier och stycketillverkning samt serier om upp till 10 000 enheter per år. Med kompetens och en flexibel organisation genomför vi detalj- och delmontage om du inte själv har tid och plats eller önskar det utifrån din produktionsstrategi.

Trygg kompetens och flexibel organisation

Under samma tak, i vår egen fabriksanläggning utför vi skärande bearbetning, plåtbearbetning och svetsning, här kan vi också göra olika slags monteringar och justeringar. Skulle det krävas kan vi även göra montage och mindre justeringar på plats ute hos kund. 

Med kompetens och erfarenhet är Sandflo Forma en trygg partner för dig som önskar outsourca detaljmontering eller delmontage i kombination med skärande bearbetning. Med allt under samma tak och en flexibel organisation kan vi lösa behov av olika storlek och omfattning.

Förutom montering har vi även ett modernt CAD/CAM-system för ritningar i både 2D- och 3D-modeller samt kompetens inom skärande bearbetning, plåtbearbetning och svetsning.

Detta kan Sandflo Forma hjälpa dig med inom montering

u

Ni har varken tid eller plats för detaljmontering

Med optimala produktionsytor och en flexibel organisation bistår vi gärna i detaljmontering då ni själva inte har tid eller plats för det.

u

Er produktionsstrategi är att själva ta vid när det är dags för slutmontage

Sandflo Forma har lång erfarenhet av och exempel på många uppdrag där vi bearbetar och delmonterar detaljer kunden själv slutmonterar enligt egen produktionsstrategi.

u

Ni söker en leverantör för att outsourca skärande bearbetning och delmontage

Vi eftersträvar helhet i varje del och tar därav gärna uppdrag där vi kan kombinera skärande bearbetning och delmontage. På så vis får du en bearbetad och sammansatt detalj du själv kan montera i din slutprodukt.

Långsiktiga samarbeten

Sandflo Forma är en idealisk partner för företag med löpande produktutveckling och vi har som mål att bygga långsiktiga samarbeten med etablerade techföretag i regionen. Vi är redan idag löpande leverantör till en rad kända konsultföretag inom teknisk konstruktion och produktutveckling där vi också kan bidra med vår kompetens inom produktionsprocessen och materialvalet.

×

Välkommen att kontakta oss

Har du frågor eller önskar att bli kontaktad. Fyll i formuläret så återkommer vi till dig.

10 + 8 =

Har du frågor?