Vi går mot slutet av 2021 och kan summera ännu ett lite annorlunda år. Vi på Sandflo Forma har förstås, precis som många andra i branschen, känt av effekterna av pandemin. Men vi har samtidigt passat på att verkligen rusta för framtiden och fortsatt utveckla vårt erbjudande, med fokus på rätt kvalitet och säkra leveranser. Bland annat har vi satsat extra på vidareutbildningar och även investerat i våra lokaler.

Under sista kvartalet har vi också märkt hur hjulen börjat snurra på allvar igen och vi vill tacka alla kunder, leverantörer och andra samarbetspartners för året som gått. Vi har också fått positiva signaler om nya uppdrag inför 2022, som vi verkligen ser fram emot att ta oss an.

Nu laddar vi om batterierna och vi kommer att hålla stängt i mellandagarna, innan vi öppnar som vanligt igen måndag den 3 januari.

Vi önskar er alla en god jul och ett riktigt gott nytt år och ser fram emot fortsatta samarbeten. Ta hand om varandra.

Johan Sandflo

×

Välkommen att kontakta oss

Har du frågor eller önskar att bli kontaktad. Fyll i formuläret så återkommer vi till dig.

8 + 12 =

Har du frågor?