”Vi är fulla av entusiasm”

Sommaren är här och både ni och vi här på Sandflo Forma kan förhoppningsvis se fram emot avkopplande värme, efter ännu en annorlunda vår och försommar. Vi är många företag som kämpat lite extra hårt även det här första halvåret av 2021, men jag måste säga att jag är fantastiskt glad över hur vi hos oss lyckats hålla uppe vårt stora engagemang och driv, även om förstås även vi märkt av pandemin. Vi har också passat på att verkligen rusta inför en förhoppningsvis ljusare höst genom vidareutbildningar och uppfräschning av våra lokaler – och vi ser verkligen fram emot att så småningom få träffa er igen.

Våra medarbetare är fulla av entusiasm och tillsammans har vi en uttalad plan för hur vi vill utveckla vårt erbjudande ytterligare. Och erbjuda det till ännu fler. Vi kommer bara att bli bättre och bättre, och vi hoppas att ni, både nya och befintliga kunder, vill vara med oss på den fortsatta resan. Nära och förtroendefulla samarbeten ger nämligen alltid bra resultat.

Ta nu hand om er själva och era nära och kära, så hörs vi efter semestrarna igen.

Johan Sandflo

Våra sommartider: v 28-31
Sandflo Forma tar semester veckorna 28-31 för att ladda om batterierna inför en förhoppningsvis intensiv höst. Skulle du ändå absolut behöva vår kunskap och hjälp under semesterveckorna, så kontaktar du vår vd Johan Sandflo på johan@sandflo.se.

×

Välkommen att kontakta oss

Har du frågor eller önskar att bli kontaktad. Fyll i formuläret så återkommer vi till dig.

6 + 9 =

Har du frågor?